Gyakran Ismételt Kérdések

Alább olvashatja azokat a kérdéseket és a vonatkozó válaszokat, amelyeket már megkérdeztek tőlünk, és megválaszoltunk. Ha ezek között nem talál választ a kérdésére, akkor kérjük, írjon nekünk.


Elvesztettem a jelszavamat, hogyan tudok belépni?

Ha a jelszavát elfelejtette vagy nem tud vele belépni, bármikor kérhet új jelszót, ha ide kattint.

Ha a regisztrációnál nem adtam meg jelszót, lehet ezt pótolni?

A regisztráció jóváhagyása után e-mailben kap egy linket, melyre kattintva beléphet a honlara. Az első belépéskor megadhatja jelszavát.

Regisztráltam, de nem tudok belépni. Mit tegyek?

Ha a regisztrációs űrlapot megfelelően töltötte ki, akkor az adminisztrátor hagyja jóvá a regisztrációs kérelmet. Ha jóváhagyták a kérelmét, erről e-mailben értesítést és egy linket kap, melyre rákattintva beléphet a honlapra és megadhatja jelszavát.

Résztvehetek a Klímadialógusban?

Igen, aki regisztrál és a honlap adminisztrátora engedélyezi számára a belépést, részt vehet a fórum párbeszédjében.

Ki regisztrálhat a honlapon?

Regisztrálhat mindenki, aki kitölti a regisztrációs űrlap kötelező mezőit és elfogadja a regisztrációs űrlapon olvasható nyilatkozatot. A regisztrációs folyamatot moderálás követi, majd az engedélyezés után válik aktívvá a felhasználói profil és ezután lehet bejelentkezni a honlapra.

Hogyan tudok új fórumtémát ajánlani?

Bejelentkezést követően, a saját menüből tudja kiadni a Tartalom beküldése - Fórumtéma parancsot, és a megjelenő űrlapot kitöltve majd beküldve ajánlhat fórumtémát.

Hozzászólhatok a fórumtémákhoz?

Amennyiben látja az érintett fórumtéma alatt az Új hozzászólás linket, akkor igen, kattintson a linken és már írhatja is a hozzászólását.
Ha ezt a linket nem látja, akkor Önnek nincs jogosultsága - pl látogatóként - a hozzászóláshoz. A hozzászóláshoz alapvetően a regisztrált felhasználóknak van lehetősége.
 

Sértő tartalmat hogyan tudok jelenteni?

Saját menüjében (a jobb oldalon) találja a Belső üzenet linket, kérjük ezzel az űrlappal küldje jelentését, a honlap adminisztrátorai kapják és ők intézkednek a sértő tartalmat illetően. Kérjük, minden szükséges információt - linket, felhasználót stb. - adjon meg. Köszönjük az együttműködését!

Bejelentkezés